Caerdydd

Cardiff - Caerdydd

Jag och Jenny åkte till Cardiff för någon månad sen, det var över förväntan, helt otroligt och jättekul. 
Vi tog tåg dit från London Paddington station. Jenny skulle åka till tågstationen direkt från Heathrow, som tur var så hann hon. Vi fick inte sitta bredvid varandra på tåget, men det gjorde inte så mycket ändå. Jag satt och lyssnade på musik under tågresan och smsade saker till Jenny som: "Titta det finns ett ställe som heter Newport!"
För de som har sett O.C förstår ni nog fascinationen. 
När vi väl var framme i Cardiff så letade vi upp hotellet. Vi blev mötta av trevliga walesare som hjälpte oss hitta till hotellet. Vi hade valt Mercur hotel and spa, om det är någon som skall till Cardiff så borde ni verkligen välja det hotellet. Vi fick ett rum med ett stort fönster som blickade ut över Cardiff.
Första kvällen tog vi det lugnt, för nästa dag skulle vi upp tidigt och besöka Doctor Who Experience.
 
Den andra dagen hade inte kunnat vara bättre. Strålande solsken och vi skulle gå på Doctor Who Experience. 
Det är lite svårt för mig att kunna förklara hur bra och kul det var. Bara Jennys glädje gjorde mig också riktigt glad. 
 
Efter Doctor Who Experience gick vi runt Cardiff Bay och jag tog lite bilder. Jag tog också kort på Millenium Center, en riktigt mäktig byggnad (som är med i Torchwood).  När det började bli lunchtid så gick vi och åt lunch på en restaurang som hade utsikt mot havet. Vi satt utomhus för att vädret var så bra, även fast det var lite kyligt. Det var en gatumusikant som sjöng och spelade i bakgrunden och vi riktigt njöt av att få vara där.
 
På kvällen bestämde vi oss för att gå ut i Cardiff, vilket var intressant, det var många tjejer i kort-kort men inga i tubtoppar till min och Jennys besvikelse (John Barrowman skämt).
 
Det blev en kort sammanfattning av resan men bilder kommer sen!
 
 
 

jasminaupair.blogg.se

Livet som au pair.

RSS 2.0