Guildford del 2

 Brittiskt vår påskliljor och snö.


  Tågstationen i Oxshott
 Guildford
 Guildford Träd i blom
 
Jag tog lite bilder från igår, men de ville inte ladda upp igår, därav är bilderna i ett nytt inlägg istället.
 
Lördagen fick ett jättebra avslut med tjejkväll på Prezzo(italiensk restaurang.) Leah kom hem från universitetet igår och jag, hon och Anya åt middag tillsammans. Det var en väldigt rolig kväll. Enligt Anya skall hon gifta sig innan hennes snart 21 åriga syster. Både jag och Leah tyckte det var rätt kul sagt. Sedan satt Leah och Anya och sa massor av engelska ord som lät roliga som "wi-fi och spunge".
 
Söndagen bar jag av till London och besökte Scandinavian Kitchen, de hade b.l.a svenskt godis, knäkebröd och sill. Jag hittade mörkt bröd och var så klart tvungen att köpa det.
 
När jag gick in i en annan affär så frågade en av de som jobbade där var jag kom ifrån. När jag sa att jag kom från Sverige, tittade han på mig förundrat och sa att han trodde att jag var från Brasilien. Jag skrattade till lite nervöst och sa nej och gick därifrån. Så listan börjar bli längre på var människor tror jag kommer ifrån. Tydligen ser jag ut som att jag är fransk, grekisk (har någon sagt) och nu ser jag tydligen brasiliansk ut också. 
Det är väl livet för mig som är  finsk och persisk. Inte fransk, grekisk eller brasiliansk.
Det var allt för idag.
Tchau!
 
 
 

jasminaupair.blogg.se

Livet som au pair.

RSS 2.0